Πώς να αυξήσετε την ανδρική δύναμη: συμβουλές σεξολόγος

Σε είκοσι είναι έτοιμος να κάνει σεξ πάντα, σε τριάντα έλειπε δύο φορές την εβδομάδα. Και μετά σαράντα - μία φορά το μήνα

ένας άνδρας φιλάει μια γυναίκα

Τι και αν η οικειότητα πάψει να είναι το αγαπημένο πράγμα σας, πρέπει να έχετε; Οι επιστήμονες δεν είναι κουρασμένος για να αποδείξει ότι το σεξ είναι μια καλή πανάκεια. Και από όλα. Η λίστα με τα χαρακτηριστικά αυτής της δράσης είναι σχεδόν ατελείωτες: δρα ως αντιοξειδωτικό και αντιβιοτικό, ενισχύει την καρδιά και τα αιμοφόρα αγγεία, ανακουφίζει από την αϋπνία και ακόμη και να παρατείνει τη ζωή! Γενική ιατρική. Ωστόσο, εδώ και πάλι δεν έχει γίνει χωρίς πολύ σημαντική, αλλά για το εργαλείο σε λειτουργία, πρέπει να λαμβάνονται τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα.

Λοιπόν, όταν όλα είναι καλά, αλλά αν ο εραστής ήταν να αποφύγετε προσωπικές καταστάσεις και πλέον σέρνει στο δωμάτιο με την πρώτη ευκαιρία; Δύο επιλογές: είτε τη σεξουαλική σας ζωή ήταν χειρότερη από ένα πικρό ραδίκι, ή έχει ορίσει ένα μικρό πρόβλημα "εκεί".

Δεν είναι μυστικό ότι τα προβλήματα στη σεξουαλική μέρος του ισχυρού όροφο γίνεται μέσω μιας ιδιαίτερα επώδυνη. Τίποτα δεν κτυπά την αυτοεκτίμηση καθώς το πρόβλημα με το "καλύτερο φίλο". Τα συναισθήματα είναι τόσο παγκόσμια, οι οποίες καταλαμβάνουν σχεδόν το 90% του χρόνου τους άνδρες! Πώς μπορούμε να το επισκευάσουμε την σπασμένη βρύση ή το σχεδιασμό ενός οικογενειακού προϋπολογισμού, όταν τον άνδρα όλα...

Δεν είναι απαραίτητο να περιμένετε για προσωπικές δυσκολίες που θα πάρουν το εκατό τοις εκατό της προσοχής του. Αποτυχίες στο κρεβάτι είναι προσωρινή, και η σωστή προσέγγιση θα βοηθήσει στην εξάλειψη τους. Πρώτα θα πρέπει να μάθετε σε τι ήταν η αιτία του "δεν μπορώ".

Βέβαια υγείας

Andrologists (ειδικοί που μελετούν τη σεξουαλική υγεία των ανδρών) ήρθε σε ένα συγκλονιστικό συμπέρασμα: σε κάθε αρσενικό homo sapiens έχει μεγάλη σεξουαλική ευκαιρίες με τις οποίες είναι σε θέση να καλύψει μόνο το 15 (!) οι γυναίκες σε μια σειρά. Μετά το άνοιγμα αυτό υπάρχει μια απόλυτα λογική ερώτηση: πού πάει όλη αυτή η σεξουαλική ενέργεια;

Όπως αποδείχθηκε, ήταν το παράλογο, και μερικές φορές εντελώς αδιάφορη στάση για την υγεία τους. Το ισχυρότερο φύλο δεν κουράζεται να δείξει τον πόνο του, να πάρει το κοινό κρυολόγημα, αλλά μόλις τα συμπτώματα εμφανίζονται πιο σοβαρό – ότι για οποιαδήποτε τιμή του δεν θα πάει στο γιατρό.

Εν τω μεταξύ, προβλήματα στο σώμα δεν μπορεί να επηρεάσει τη σεξουαλική αντοχή. Το 60% των περιπτώσεων με μειωμένη δραστικότητα που σχετίζονται με την υγεία. Και συχνά το αρσενικό "θέλω" είναι που επηρεάζονται από την κακουχία των συστημάτων και των οργάνων που είναι αθώα: καρδιαγγειακό, ενδοκρινικό ή του πεπτικού. Μια χρόνια ασθένεια είναι σε θέση να με συνέπεια να μειώσει το επίπεδο της ανδρικής ορμόνης τεστοστερόνης σε 15%. Το οποίο φυσικά οδηγεί στην αποδυνάμωση της λίμπιντο.

Πώς να βοηθήσω; Για να επιστρέψετε δραστικότητα "στη θέση του", είναι απαραίτητο να θεραπεύσει την υποκείμενη νόσο. Στη συνέχεια, έρχονται πίσω και αρσενική δύναμη. Και να συνηθίσουν συνεργάτη της σε ένα υγιεινό τρόπο ζωής. Για παράδειγμα, οι μη καπνιστές άνδρες που κάνουν σεξ δύο φορές τόσο συχνά!

ένας άντρας με μια γυναίκα

Κουρασμένος; Να ξεκουραστείς!

Σύμφωνα με τις στατιστικές, κάθε όγδοη άνθρωπος στον πλανήτη υποφέρει από CFS (σύνδρομο χρόνιας κόπωσης). Είναι μια παρατεταμένη κόπωση που διαρκεί ακόμη και μετά τον ύπνο και την ξεκούραση, και μειώνει τις λειτουργίες του σώματος περισσότερο από δύο φορές. Το στρες, το βαρύ φόρτο εργασίας, φτωχό περιβάλλον είναι τα στοιχεία της μπουκέτο με το όνομα "σύνδρομο χρόνιας κόπωσης". Έτσι, αν ένας άνθρωπος είναι εκτεθειμένος σε όλα αυτά τα σύμβολα, σχεδόν γυναικεία γοητεία για να τον εμπνεύσει για τα κατορθώματα στην κρεβατοκάμαρα.

Ως ένα τεστ, μικρή δοκιμή. Αν η σεξουαλική σου ζωή είναι συνήθως κάτω από το μέσο όρο, αλλά ως εκ θαύματος καλύτερα κατά τη διάρκεια των διακοπών – αυτή είναι η αιτία.

Ο καθένας ξέρει ότι οι Ιάπωνες είναι παθιασμένος με τη δουλειά του – είναι συνεχώς προσπαθεί να βρει την τέλεια φόρμουλα εργασίας. Και την ίδια στιγμή να αναγνωριστεί ως το πιο αγενή έθνος. Συμπέρασμα: η δουλειά είναι καλή, αλλά η υπόλοιπη εργασία είναι λιγότερο σημαντική.

Πώς να βοηθήσω; Να πολεμήσει το "σύνδρομο του επιχειρηματία", υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να αρπάξει τον αντίπαλο και να πάει μαζί του στην άλλη άκρη της γης, ή τουλάχιστον για τη χώρα. Το πιο σημαντικό, το τηλέφωνο ήταν απενεργοποιημένο και τις διακοπές που διήρκεσε τουλάχιστον δύο εβδομάδες. Και το πιο ψυχαγωγία τόσο το καλύτερο! Επιστροφή στην κανονική λειτουργία, εντοπίστε ένα κοινό χόμπι, η οποία θα αποτρέψει το σύζυγό σας για να μείνετε στην εργασία αργά.

Αν η "δεύτερη καρδιά" άτακτος

Οι αρχαίοι Έλληνες είχαν επίγνωση της σημασίας του προστάτη, ακόμη και κάλεσε την δεύτερη καρδιά. Κάνοντας αγάλματα, που απεικονίζονται του προστάτη με τη μορφή κάποιου ανθρώπου. Αυτό είναι κατανοητό: το πρόβλημα με το "δεύτερο" επηρεάζει άμεσα τη σεξουαλική ζωή των ανδρών, και τη ζωή Γενικά.

Για να πάρει μια απογοητευτική διάγνωση είναι πραγματικά πολύ εύκολο να παγώσει, να περιμένει για την αγαπημένη του στη στάση του λεωφορείου, να το παρακάνετε στο γυμναστήριο ή να οδηγήσει μια ανώμαλη σεξουαλική ζωή.

Η παρουσία προστατίτιδα χαρακτηρίζεται από επώδυνη ή δύσκολη ούρηση. Και ενώ η χρόνια μορφή, ακόμη και αυτά τα συμπτώματα μπορεί να μην είναι, αλλά το πρώτο και πολύ δυσάρεστο bell – η υποχώρηση της στύσης.

Ωστόσο, μόνο το 10% των ανδρών να αναζητήσουν ιατρική βοήθεια. Το υπόλοιπο 90% να προσπαθήσει να λύσει τα προβλήματα με το viagra ή ακόμα και να εγκαταλείψει προσωπική ζωή.

Πώς να βοηθήσω; Παρατηρώντας ότι η ημερομηνία σας είναι ενοχλητικά, και την οικογενειακή σας ζωή μπορεί να ονομάζεται τίποτα, αλλά δεν είναι σεξουαλική, να αναλάβουν επειγόντως δράση. Κάνετε μια μετακίνηση knight: πείτε στον άντρα σας ότι έχετε οποιαδήποτε προβλήματα, ο γυναικολόγος τον συμβούλεψε, επίσης, να ελέγχονται. Έτσι, μια επίσκεψη στο γιατρό δεν θα βλάψει το εγώ του. Για την πρόληψη της ασθένειας, δεν καθυστέρηση προληπτικών ελέγχων στον ουρολόγο και να παίρνετε ένα πολυβιταμινούχο σκεύασμα.

Σαν την πρώτη φορά

γυναίκα στο κρεβάτι με άντρα

Μείνε μαζί, θέλει χάδια, αλλά όταν πρόκειται για το πιο ενδιαφέρον, δεν λειτούργησε... είναι ένας εφιάλτης για κάθε άνθρωπο, και δεν έχει σημασία πόσο θάρρος και αυτοπεποίθηση μπορεί να έχει ένα macho, είναι ακόμα φοβάται την αποτυχία στο κρεβάτι. Ειδικά αν είναι η πρώτη σου οικεία ημερομηνία. Και ειδικά αν του αρέσεις πολύ. Τέτοια λάθη συμβαίνουν συχνά σε άπειρους νέους που πραγματικά δεν ξέρω πώς να δώσει χαρά με το σύντροφό σας. Αλλά οι μεγαλύτεροι άντρες μπορεί να υποφέρουν από οδυνηρή φιάσκο, ειδικά όταν δεν είναι σίγουροι.

Πώς να βοηθήσω; Αν ένα τέτοιο περιστατικό δεν έχει συμβεί, σε κάθε περίπτωση, δεν είναι αστείο. Απλά μεταφέρετε την προσοχή σε κάτι άλλο. Στο τέλος, υπάρχουν πολλά άλλα εξίσου απολαυστικές τρόπους για την επίτευξη οργασμού. Μπορεί να χαϊδεύει με τα χέρια σας ή αιδοιολειξία. Και όταν απογοητευμένοι, ο ιππότης πάρει άνετα και να χαλαρώσετε, μπορούμε επιτέλους να φέρει μια ισχυρή στύση.

Όλοι οι κύλινδροι!

Το μυστικό της ορειβάτες-καθιστικό – σε σωματική εργασία: ξεπερνώντας ακόμα και εκατό ετών, δεν σταματούν τα τακτικά μαθήματα στο αγρόκτημα. η γυναίκα και άντρας με τα ποδήλατα Θα είναι πιο πιθανό να αναπτύσσει-σε μια άλλη: ο καθιστικός τρόπος ζωής είναι μια πραγματικότητα που δεν πρόκειται να πάει πουθενά. Και αν δουλεύεις καθόλου σαφές: εδώ μας αρέσει είτε όχι, αλλά μου οκτώ ώρες για το τραπέζι για να κουδουνίστρα off, τα υπόλοιπα είναι μια καταστροφή. Αν ο γέρος σου είναι να περάσεις το σαββατοκύριακο στον καναπέ – δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για να διατηρήσετε τη δραστικότητα άθικτο και ήχο. Οι συνέπειες από την εν λόγω διακοπή, με την αδύναμη κυκλοφορία λυμφών, στασιμότητα στο έντερο συν μια συλλογή από άλλα προβλήματα που δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για να επηρεάσουν την υγεία. Για παράδειγμα, επίμονη ζωή πίσω από το τιμόνι μειώνει τη ροή του αίματος στα γεννητικά όργανα, και αυτό οδηγεί σε φλεγμονή του προστάτη.

Πώς να βοηθήσω; Ένας τρόπος για να γίνει γλυκό με πατίνια ή cross country σκι! Το γεγονός ότι η διάσωση, η ερωτική σου ζωή μπορεί να είναι μόνο υψηλής ταχύτητας σπορ που απαιτούν εργασία των μυών του πυελικού εδάφους. Και οποιαδήποτε άλλη σωματική δραστηριότητα, εκτός από το σκάκι, θα τον ωφελήσει, είτε το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ ή το Τρέξιμο.

Η δραστικότητα καθορίζει την ικανότητα των ανδρών να συμμετάσχει σε σεξουαλική επαφή. Και χαρακτηρίζεται από το βαθμό της έντασης του πέους, την ταχύτητα εμφάνισης της στύσης και την ένταση της σεξουαλικής ζωής γενικότερα.

Με 30 χρόνια, η συχνότητα των σεξουαλικών πράξεων σε άνδρες – κατά μέσο όρο 2-3 φορές την εβδομάδα. Την ίδια στιγμή σχεδόν το 25% των ζευγαριών κάνει σεξ μία φορά το μήνα, και περίπου το 10% επιδοθούν κάθε άλλη οικεία κοινωνία μόνο μία φορά κάθε έξι μήνες ή και λιγότερο!

Αύξηση της λίμπιντο με στυλ!

Τα τρόφιμα μπορούν όχι μόνο να θρέψει τους πεινασμένους άνθρωπος δραστήριος, αλλά και συναρπαστικό. Το ταΐζετε με αφροδισιακά, και το αποτέλεσμα δεν θα περιμένει!

Ο άνθρωπος είναι σημαντικό να πάρετε το κανονικό σας σε πρωτεΐνες τρόφιμα – κρέας, ψάρι, αυγά. Έτσι, σε ένα στομάχι είναι ο τρόπος όχι μόνο για την καρδιά του!

Τίποτα δεν προωθεί την δραστηριότητα στο κρεβάτι, ως συνήθως αυγά. Θαλασσινά θα βοηθήσει το σύντροφό σας για να συντονιστείτε στο ερωτικό κύμα – στρείδια (και άλμη, μύδια και άλλα θαλάσσια ερπετά) θεωρούνται αφροδισιακά.

Εσπεριδοειδή – μια αποθήκη των διαφόρων βιταμινών! Για να γίνει το σεξ γίγαντας, συνεργάτης αρκετό για να φάει μισό λεμόνι με τη φλούδα 2-3 ώρες πριν από την οικειότητα. Μια νύχτα γεμάτη πάθος, εγγυημένα!

Γνωστή Ανατολίτικη συνταγή για τσάι με μπαχαρικά (γαρίφαλο, τζίντζερ και σαφράν). Αλλά στον Καύκασο για την ενίσχυση της ανδρικής δύναμης σερβίρει των προβάτων τους όρχεις. Πω, νόστιμο!

Ο διάσημος γάλλος εραστές φάτε φρέσκο αγκινάρες και χοχλιούς στην Κεντρική Ασία για να ενισχύσει την αρσενική ενέργεια που καταναλώνεται φιστίκια. Στην Ινδία, ένα παραδοσιακό πιάτο σε τέτοιες περιπτώσεις, θεωρείται ψημένο σουσάμι αναμιγνύεται με το μέλι. Αλλά η ιταλική κουζίνα είναι απλά γεμάτη από διάφορα φυσικά αφροδισιακά: σκόρδο, ελαιόλαδο, ντομάτες – αυτά τα συστατικά είναι σχεδόν σε κάθε εθνική κουζίνα. Γι καυτή ιταλίδα macho είναι γνωστή για την υψηλή λίμπιντο!

Love potion No. 9

το ζευγάρι μπροστά από τη φωτιά

Για να προετοιμάσει το θαυματουργό φάρμακο, δεν είναι απαραίτητο να ψάξουν για ένα μαγικό βιβλίο. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ήδη εφευρεθεί και χρησιμοποιείται ευρέως από τους οπαδούς της βοτανικής ιατρικής.

Ένα από τα πιο διάσημα συνταγές – το μίγμα του μελιού με καρύδια. Ανακατέψτε ίσες αναλογίες με μέλι και καρύδια και αφήστε το μείγμα συνεργάτης 2 κουταλάκι του γλυκού 30 λεπτά μετά τα γεύματα για 3-4 εβδομάδες.

Αποτελεσματική πιστεύω βοτάνων μέντα, τσουκνίδα, τριφύλλι και το St. wort του Ιωάννη. Είναι απαραίτητο να πάρετε ένα κουταλάκι από κάθε βότανο, ρίξτε 1 λίτρο βραστό νερό και εμποτίζουν για περίπου μία ώρα. Τεταμένες έγχυσης να πιείτε το ποτήρι τρεις φορές την ημέρα.

Εναλλακτικά, δοκιμάστε ένα άλλο μείγμα. Πάρτε 100 γραμμάρια αποξηραμένα βερίκοκα, δαμάσκηνα, σταφίδες, μια κουταλιά της σούπας ζάχαρη, προσθέστε για γεύση κανέλα, γαρύφαλλο και κάρδαμο. Όλα τα περιχύνουμε με το κόκκινο κρασί και βασανίζεται το μείγμα σε χαμηλή φωτιά για μισή ώρα χωρίς καπάκι, στη συνέχεια, την ίδια ώρα στο κλειστό παν. Αυτό το σιρόπι είναι να δώσει στον άντρα της μια κουταλιά της σούπας τρεις φορές την ημέρα.

Αυξήσει τον τόνο

  • Στύση εξαρτάται επίσης από το πόσο γυμνασμένος μυς. Να πω τα σωματικά δυνατός άνθρωπος είναι πάντα σεξουαλικά ενεργή!
  • Φυσικής αγωγής. Αν δεν υπάρχει επιθυμία να κατακτήσουν τις κορυφές των βουνών στις πίστες του σκι, απλά αρκετά για να μετακινήσετε πολλά. Ως μια επιλογή – μια καθημερινή βόλτα ή, τουλάχιστον, με τα πόδια το βράδυ.
  • Για ένα χαλαρωτικό μασάζ. Στο ανθρώπινο σώμα σε ένα μεγάλο αριθμό σημείων που μπορεί και να απαλύνει και να διεγείρει. Και στα πόδια υπάρχουν περιοχές που είναι υπεύθυνη για τη σεξουαλική διάθεση. Η τακτική μασάζ στο σπίτι ή το περπάτημα στο χαλί θα τονώσει τις περιοχές αυτές και να οδηγήσει τον άνθρωπο στην επιθυμητή κατάσταση.
  • Ντους αντίθεση. Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και τα τρένα και τα αιμοφόρα αγγεία. Παίρνοντας μαζί του ένα ντους, αυτός πεδία στην περιοχή της πυέλου πρώτα με το δροσερό νερό, στη συνέχεια, ζεστό. Μετά από μια κοινή κολύμβησης ΤΡΊΨΤΕ το με μια πετσέτα, και η ροή του αίματος στην επιθυμητή θέση εξασφαλισμένη.
  • Σάουνα. Επιταχύνει την κυκλοφορία του αίματος, βελτιώνοντας έτσι τη σεξουαλική επιθυμία. Αλλά, επίσης, βοηθά στην παραγωγή της ορμόνης της ευτυχίας.