Πώς να αυξήσει την αρσενική ισχύ φυσικούς τρόπους

 1. Πρώτα απ ' όλα είναι μια σωστή διατροφή, η οποία παίζει σημαντικό ρόλο στην υγιή λειτουργία ολόκληρου του οργανισμού. Για να χρησιμοποιήσετε τη βιταμίνη, φρέσκα από τον κήπο φρούτα και λαχανικά – το κλειδί για την επιτυχία. Ο άνθρωπος χρειάζεται αυτές τις βιταμίνες και τα ιχνοστοιχεία, όπως C,E, ψευδάργυρο, σελήνιο και βιταμίνες του συμπλέγματος β Απαραίτητο στη διατροφή θα είναι τα ακόλουθα προϊόντα: τα καρύδια, το μέλι, το σκόρδο, τα όσπρια, το αυγό, τους κρόκους, τη σοκολάτα, και τα βρασμένα καρότα στο γάλα. οι ιδιότητες του ανδρικού σώματος
 2. Εκτέλεση ειδικών σωματικών ασκήσεων που μπορεί να αυξήσει τη δύναμη, δηλαδή, να αυξήσει την κυκλοφορία του αίματος ειδικά στα όργανα της πυέλου. Σωματικές ασκήσεις αυτού του είδους δεν καταλαμβάνουν πολύ πάρα πολύ χρόνο, αλλά είναι αρκετά αποτελεσματική.
 3. Η αξία της βιταμίνης D στη λειτουργία του ανδρικού αναπαραγωγικού συστήματος είναι τεράστια. Υποδοχείς της βιταμίνης παρουσιάζει στους όρχεις, σπερματικά σωληνάρια, του προστάτη στους άνδρες. Ανεπάρκεια της βιταμίνης D συνδέεται με τη μείωση της παραγωγής της τεστοστερόνης, κατά παράβαση των παραμέτρων του σπέρματος ανάλυση, που εκδηλώνεται με μια μείωση στο συνολικό αριθμό των σπερματοζωαρίων, το ποσοστό των σπερματοζωαρίων με φυσιολογική μορφολογία και μειωμένη κινητικότητα. Έτσι, για να διατηρήσει την υγεία του ανθρώπου και τη δύναμη, είναι σημαντικό να λαμβάνουν τακτικά βιταμίνη D. σήμερα, υπάρχουν διάφορες μορφές της βιταμίνης D, αλλά και για τους ενήλικες, το πιο βολικό μασώμενα δισκία είναι Ultra-D. περιέχουν 25 mcg (1000IU) χοληκαλσιφερόλη (βιταμίνη D3), λόγω της μορφής του θέματος, με τη μορφή μασώμενων δισκίων Ultra-D μπορεί να ληφθεί ανά πάσα στιγμή, δεν απαιτεί zapivaniya νερό.
 4. Η παρουσία της σεξουαλικής επιθυμίας σε άνδρες που συνδέονται άμεσα με την τεστοστερόνη – την ανδρική ορμόνη. Ως εκ τούτου, το χαμηλό επίπεδο της τεστοστερόνης μειώνει την ισχύ, άρα και της σεξουαλικής απόδοσης. Οι μεσήλικες άνδρες, τα επίπεδα τεστοστερόνης αρχίζει σταδιακά να μειώνεται.
 5. Ο κύριος εχθρός της ισχύος – βάρους. Επιπλέον, η παρουσία του υπερβάλλοντος βάρους συνεπάγεται μια σειρά από άλλες ασθένειες, όπως ο διαβήτης, για παράδειγμα.
 6. Ο καθιστικός τρόπος ζωής μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τη δραστικότητα. Στην ιδανική περίπτωση, όπου η κυριαρχία των ανδρών σχετίζεται με τη σωματική δραστηριότητα.
 7. Το αλκοόλ, τα τσιγάρα και τα ναρκωτικά είναι οι χειρότεροι εχθροί της δραστικότητας
 8. Το άγχος και εμπειρίες διαφορετικού είδους καταπιεσμένη σεξουαλική λειτουργία.
 9. Ύπνος – η εγγύηση της υγείας, πρέπει να πραγματοποιηθεί σε ένα ευχάριστο και άνετο συνθήκες και η διάρκεια είναι μικρότερη από οκτώ ώρες.
 1. Τρεις πρώτες σκελίδες σκόρδου ανά ημέρα καλύτερος τρόπος για να επηρεάσουν τη δραστικότητα
 2. Χρήσιμο για το αναπαραγωγικό σύστημα είναι οι σπόροι κολοκύθας που μπορούν να καταναλωθούν σε οποιαδήποτε μορφή.
 3. Μια εφαρμογή μέλι και αγνό μέλι απόλυτα την ενίσχυση του ανδρισμού. Το χρόνο που εξετάζεται το φυσικό μέσο για την αύξηση της δραστικότητας, καταναλώνοντας ίσες αναλογίες, μέλι, ξηρούς καρπούς, καρύδια και χυμό αλόης.
 4. Μια άλλη αποτελεσματική θεραπεία για την αύξηση της διάρκειας της στύσης, είναι συνηθισμένο μουστάρδα, η οποία θα πρέπει να εφαρμόζονται για τα πόδια. Η μουστάρδα μπορεί να προκαλέσει μια ενεργή παλίρροια του αίματος από τα πόδια, πηγαίνει κατευθείαν στα γεννητικά όργανα.
 1. Κάθε μέρα να τρώνε πολλά λαχανικά και άπαχο κόκκινο κρέας με λαχανικά.
 2. Περιοδικά αυξήσει τον τόνο από τη λήψη των λουτρών με τη μαμά.
 3. Κάνεις ντους ή μπανιέρες για τα όργανα της πυέλου.
 4. Οδηγήσει στην καθημερινή διατροφή του μια μικρή ποσότητα των ξηρών καρπών, είναι τα αμύγδαλα, καρυδιά ή κέδρου.
 5. Η καθημερινή κατανάλωση χυμού ντομάτας και μια μικρή ποσότητα από το κόκκινο κρασί.

Για να αυξηθεί η δραστικότητα στο σπίτι θα σας βοηθήσει vibrostimulator για άνδρες.

Δονείται σε υψηλές συχνότητες, δραστική τόνωση του δέρματος υποδοχείς της κεφαλής, ευαίσθητη σε τέτοια αποτελέσματα. Ένα ισχυρό μήνυμα από το σεξουαλικό ερέθισμα μεταδίδεται στο σπηλαιώδη τα νεύρα και τον εγκέφαλο και το νωτιαίο μυελό ευθύνεται για τη σεξουαλική αντανακλαστικά.

Το αποτέλεσμα είναι μια ανέγερση.

Η συσκευή ενδείκνυται για νευρογενή, ψυχογενή, ορμονικές και αγγειακής ανικανότητας.

Να αυξήσει την ισχύ σε αυτές τις λαϊκές θεραπείες είναι αρκετά δυνατό, όχι μόνο για να κάνουν κατάχρηση αυτών των μεθόδων.

Το ίδιο πλάνο μπορεί να βελτιωθεί με απίστευτη ταχύτητα δραστικότητα. Είναι απαραίτητο να ντύσει το στομάχι με λάδι και να το επισυνάψετε σε αυτό το μέρος μια ευκαιρία, προ-εμποτισμένο σε ζεστό νερό. Για να κρατήσει την πυροβόλησε το στόχο, χρειάζεται 5-10 λεπτά.

Αυτή η μέθοδος είναι απολύτως επιθετική, δεν πρέπει να γίνεται κατάχρηση.Άλλη μια έκτακτης ανάγκης μέθοδο για την αύξηση της δραστικότητας είναι το αφέψημα της τσουκνίδας.

Ρίχνουμε αρκετό ξηρά φύλλα τσουκνίδας με βραστό νερό, προσθέστε το μέλι και να δώσει την έγχυση να κρυώσει. Προηγουμένως, μια ώρα πριν το σεξ, πρέπει να πάρει AO μέσα την θαυματουργή έγχυσης.

Τυποποιημένα φάρμακα που χρησιμοποιούνται για την επίλυση τέτοιων προβλημάτων, με ισχύ:

Αν έχετε προβλήματα με ισχύ, για να προσδιοριστεί το νέο φάρμακο, το οποίο παρέχει ισχυρή στύση, υπό την προϋπόθεση της σεξουαλικής διέγερσης, που βοηθά να διατηρήσει καθ ' όλη τη σεξουαλική πράξη, βελτιώνει την ποιότητα του οργασμού. Το φάρμακο είναι προσιτή, καλά ανεκτό, δεν είναι εθιστικό. Οι γιατροί είναι σε συνδυασμό με μια μέτρια ποσότητα αλκοόλ.

Φάρμακα erektivnoy λειτουργεί ως αρκετά μακράς διαρκείας επίδραση. Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς, αλλά η επίδραση του φαρμάκου μπορεί να τεντωθεί μέχρι και 36 ώρες, το οποίο σημαίνει ότι το κράτος μπορεί να είναι σε μια μόνιμη κατάσταση για περισσότερο από μια ημέρα.

Θα ενισχύσει πολλές φορές ανεγέρσεις πολλά φάρμακα . Ανεγέρσεις από τη λήψη αυτών των φαρμάκων έρχεται σχεδόν αμέσως και μπορεί να διαρκέσει έως και μία ημέρα.

Σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις με μειωμένη δραστικότητα μπορεί να λυθεί χάρη στη σύγχρονη ιατρική.

 1. Προκειμένου να αυξηθεί η στύση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κενό εποικοδομητική διόρθωση, η οποία εύκολα διεγείρει την κυκλοφορία. Αυτή η διαδικασία πρέπει να εκτελεστεί πριν από τη δραστηριότητα του σεξ, διότι δεν έχει καμία μόνιμη επίδραση. Και θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πιο αποτελεσματική.
 2. Ένεση δώσει εκπληκτικά αποτελέσματα. Ενέσεις, ένεση στο πέος, με μια καλή στύση.
 3. Ορμονική θεραπεία απαιτεί προηγούμενη έρευνα, αλλά είναι επίσης πολύ αποτελεσματικό.
 4. Η χειρουργική επέμβαση είναι σπάνια κάνει, μόνο στις πιο ακραίες περιπτώσεις. Εμφύτευση πεϊκής μόνο όταν και άλλοι τρόποι για να αυξήσετε την ανέγερση ήδη δοκιμάσει και δεν οδήγησαν σε κανένα αποτέλεσμα. Αυτή είναι η τελευταία μέθοδος, αλλά είναι καλύτερα να μην πάει. Αρχικά, είναι απαραίτητο να δοκιμάσει όλες τις παραπάνω μεθόδους.

Η έλλειψη σεξουαλικής ζωής στην οικογένεια είναι σε θέση να το καταστρέψουν.

Σεξουαλικά συμπτώματα μπορεί να μειώσει την αυτοπεποίθηση και τον ανδρισμό του. Σήμερα υπάρχουν πολλές γενικές μεθόδους, και τη λαϊκή, φυσικά, που πραγματικά να λύσει το πρόβλημα της αποκατάστασης της δραστικότητας. Η επιστροφή της ανδρικής δύναμης και της εμπιστοσύνης – η πραγματικότητα του σήμερα.

Κάθε άνθρωπος αξίζει να είναι επιτυχής και σεξουαλικά ενεργός. Δεν είναι απρόσβλητες από τα προβλήματα διαφορετικού είδους με δύναμη, αλλά δεν μπορεί να λύσει τα πάντα. Οι παραδοσιακές μέθοδοι της αύξησης της δραστικότητας χρησιμοποιείται στο σπίτι, αν όλοι οι άλλοι δεν έφερε θετικό αποτέλεσμα. Για να μάθετε πώς Να αυξήσει τη δραστικότητα των λαϊκών ένδικα μέσα, είναι αναγκαίο να εξοικειωθούν με κάποιους από αυτούς.Πριν από τη χρήση κάθε λαϊκή θεραπεία για την ενίσχυση της δραστικότητας, θα πρέπει να συμβουλευτείτε με το γιατρό σας για τις πιθανές αρνητικές συνέπειες για το σώμα, μπορείτε ακόμα να ζητήσετε τη συμβουλή του έναν έμπειρο βοτανολόγο. Για την αύξηση της λίμπιντο, που χρησιμοποιούνται συχνά συνταγές της παραδοσιακής ιατρικής:

Τσουκνίδα

Χρήση τσουκνίδα για την αύξηση λίμπιντο μπορεί να είναι σε οποιαδήποτε μορφή. Ωστόσο, το μεγαλύτερο μέρος του είναι βοτανικό τσάι που γίνεται από 100 γραμμάρια τσουκνίδας και πέντε λίτρα νερού. Το τηγάνι με το υγρό να βράσει για 20 λεπτά, στη συνέχεια εγχύεται για 2-3 ώρες. Το παρασκευασθέν προς έγχυση είναι να καταναλώνονται τρεις φορές την ημέρα και, συνεπώς, αύξηση της λίμπιντο.

St. wort του Ιωάννη

Μερικά από τα παιδιά να βελτιώσουν τη σεξουαλική δραστηριότητα, χρήση αφεψημάτων, που παρασκευάζονται από Hypericum. Για να δημιουργήσετε μια τέτοια αφέψημα, πρέπει να σε 500 ml νερού προστίθενται 150 γραμμάρια φυτού. Το μίγμα στη συνέχεια βράζεται για περίπου 10 λεπτά και να επιμείνει όλη τη νύχτα σε ένα κρύο δωμάτιο. Το πρωί ο ζωμός μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την βελτίωση της στύσης.

Θυμάρι

Για να επαναφέρετε την υγεία των ανδρών χρησιμοποιούν συχνά το θυμάρι. Για να επαναφέρετε τη δραστικότητα, είναι συνιστάται να πίνουν επούλωση βότανα που παρασκευάζονται από θυμάρι. Για να δημιουργήσετε οπτοηλεκτρονικές συσκευές έγχυσης μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας ένα λίτρο νερό και 100 γραμμάρια ξηρών φυτών. Τα μέσα που πρέπει να σταθεί για τρεις ώρες, μετά την οποία μπορεί να πιει αντί για τσάι πριν από ένα γεύμα.

Η ανικανότητα και η κακή υγεία μπορεί να εμφανιστεί μετά από 40 χρόνια, αλλά το πόσο κρίσιμο είναι αυτό θα εξαρτηθεί από την προδιάθεση και τις συνήθειες του ατόμου. Η μεγάλη αξία έχει η ποιότητα ζωής, το περιβάλλον και τη διατροφή. Επιπλέον, το σώμα σε αυτή την ηλικία, γίνεται όλο και πιο δύσκολο να αντιμετωπίσουν την ασθένεια, τότε χρειάζεστε έναν υγιεινό τρόπο ζωής και την πρόληψη.

Η αυξημένη δραστικότητα στους άνδρες είναι απαραίτητη όταν αδύνατη σεξουαλική διέγερση σχετίζεται με ψυχολογικά προβλήματα: άγχος, κατάθλιψη, αρνητική στάση προς τους εταίρους. Επίσης, η έλλειψη της διέγερσης παρουσιάζεται εξαιτίας της κατανάλωσης αλκοόλ και ορμονικές διαταραχές (επινεφριδίων, νόσος του θυρεοειδούς, παχυσαρκίας, διαβήτη). Τα πιο κοινά συστατικά που περιλαμβάνονται στη σύνθεση των ναρκωτικών: το ginseng είναι ένα ισχυρό αφροδισιακό, ελαφόκερας βελούδου, τζίντζερ, διεγείρει την παραγωγή της ορμόνης τεστοστερόνης, και η κόκκινη ρίζα του αποκαθιστά και ενισχύει την δύναμη.

 • αθηροσκλήρωση, κιρσώδεις φλέβες;
 • η παραβίαση των αιμοφόρων αγγείων του πέους;
 • τραυματισμούς τον φαλλό;
 • >παραβίαση της παραγωγής τεστοστερόνης;
 • αδράνειας;
 • παρενέργειες των φαρμάκων;
 • παθήσεις του ουροποιογεννητικού συστήματος.

Προβλήματα με τη στυτική δυσλειτουργία μπορεί να είναι προσωρινή ή μόνιμη. Οι άνθρωποι που διστάζουν να δείτε ένα γιατρό, αρχίζει να παίρνει τα συνθετικά ναρκωτικά, ενώ ξεχνάμε σχετικά με το τι είναι καλό και μπορεί να βοηθήσει και φυσικές θεραπείες. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να αναθεωρήσει τη διατροφή σας.

Βάμμα

Μακροχρόνια θεραπεία βάμματα σχετικά με τα βότανα που χρησιμοποιούνται για να αυξήσει τη σεξουαλική επιθυμία. Η πιο δημοφιλής είναι η συνταγή με το ginseng και το μέλι. Για την προετοιμασία είναι απαραίτητο να λαμβάνουν μια κουταλιά της σούπας φρέσκο ψιλοκομμένο ρίζα και 3 κουταλιές της σούπας μέλι, όλα πρέπει να αναμιχθούν καλά και άφησε να σταθεί για 10 ημέρες. Στη συνέχεια, το μείγμα πρέπει να καταναλώνουν ένα κουταλάκι του γλυκού 3 φορές την ημέρα. Άλλες χρήσιμες υγρά: το κρεμμύδι πρέπει να συνθλίβονται και ρίχνουμε 400 ml βραστό νερό, αφήστε το να σταθεί για 4 ώρες. Το μείγμα θα πρέπει να καταναλώνεται καθημερινά 100 ml 3 φορές την ημέρα. Ξύλο καρυδιάς Σιταριού θα πρέπει να συνθλίβονται και να αναμιγνύεται με το μέλι, λαμβάνοντας την ίδια ποσότητα των συστατικών. Στη συνέχεια, θα πρέπει να προσθέτετε το γάλα. Το προκύπτον μείγμα θα πρέπει να λαμβάνεται πριν από τα γεύματα για 2 κουταλιές της σούπας. Βάμμα σκόρδο πωλείται στο φαρμακείο. Είκοσι σταγόνες θα πρέπει να πίνεται δύο φορές την ημέρα.

 • μασάζ;
 • φυτικά βάμματα;
 • γυμναστική και ειδικές ασκήσεις;
 • το μέλος της δραστικότητας θετική επίδραση της λουτρά με βότανα και τη δάφνη;
 • η χρήση κρύες κομπρέσες;
 • αντίθεση λουτρά βοηθήσει να βελτιώσει την λίμπιντο και να ενισχύσει το σώμα;
 • το μπάνιο επίσης θα σας βοηθήσει να βελτιώσει την ισχύ *
 • πρέπει να υπάρχει τακτική σεξουαλική ζωή.

Μασάζ

 1. Καρότο χυμός Αναμιγνύεται με το μέλι και το πίνουμε τρεις φορές την ημέρα για το 1/4 της Κούπας.
 2. Χυμό λάχανο.
 3. Καρύδια με μέλι αναμιγνύεται σε ίσες αναλογίες και να πίνετε 2 κουταλάκια του γλυκού μετά το φαγητό 2 φορές την ημέρα. Για να ενισχύσει το αποτέλεσμα, είναι όλοι με το γάλα.
 4. Βάμμα από φαρμακευτικά lungwort. Είναι βρασμένο σε νερό σε αναλογία 1 Φλιτζάνι ανά 10 γραμμάρια και ποτό 3 φορές την ημέρα.
 5. Ο αγνός χυμός αλόης Βέρα ποτό πριν από τα γεύματα 3 φορές την ημέρα 1 κουταλάκι του γλυκού.
 6. Σπόροι κολοκύθας. Για παράδειγμα, να καθαρίζεται ή να συνθλίβονται.
 7. Κουκουνάρια, φιστίκια, φιστίκια αιγίνης ή φουντούκια είναι επίσης χρήσιμα.
 8. Μέλι και άλλα μελισσοκομικά προϊόντα.
 • Φάρμακα ιστοσελίδα μας.
 • Το Levitra.
 • Kapikachhu.
 1. Το θέμα είναι, πάρε ένα κιλό συνηθισμένο πάγου, καταρρέουν και το έδαφος.
 2. Στη συνέχεια, τα μικρά κομμάτια είναι τυλιγμένο σε γάζα, εφαρμόζονται σε διαφορετικές περιοχές του σώματος και κρατήστε πατημένο το για 1 λεπτό.
 3. Εφαρμόζεται πρώτα στη βάση του κρανίου, στη συνέχεια, την καρδιά, και τελειώνει την περιοχή των όρχεων. Εδώ είναι μια ενδιαφέρουσα μέθοδος για το πώς να αυξήσει τη δύναμη στους ηλικιωμένους 65 ετών ή νεότερους. Για άλλες παρόμοιες σχετικά με το θέμα των μεθοδολογιών που θα περιγράφεται στο άρθρο για τις αιτίες και τη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας.

Τα χάπια

Σύγχρονη φαρμακολογία προσφέρει έναν τεράστιο αριθμό των φαρμάκων που μπορούν να αυξήσουν την αρρενωπότητα. Μερικά εργαλεία που έχουν στόχο να αυξήσουν τη δραστικότητα, και άλλοι – για επιπλέον διέγερση της σεξουαλικής επιθυμίας. Φάρμακα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μετά από διαβούλευση με έναν ειδικό. Δεν συνιστάται να παίρνετε τα χάπια για τα άτομα κάτω των 25 ετών, καθώς και όσοι πάσχουν από στηθάγχη.

Πρόληψη

Η καλύτερη πρόληψη ισχύ, την προαγωγή της ψυχικής υγείας. Σεξουαλικές διαταραχές μπορεί να οδηγήσει σε ανεπαρκή συμπεριφορά της το δεύτερο εξάμηνο, την ψυχρότητα στο κρεβάτι.

Οι ειδικοί συμφωνούν χρέωση, αν τηρούν τη σωστή υγιεινή του σώματος και να δημιουργήσουν επίμονη ψυχολογική σχέση του με το αντίθετο φύλο, τότε μπορείτε να αποφύγετε την ανάπτυξη σοβαρών ασθενειών. Και τέλος, δεν πρέπει να γίνεται κατάχρηση ιατρικών φαρμάκων που αυξάνουν την δραστικότητα χωρίς να συμβουλευτεί έναν ειδικό.

Είναι ευκολότερο να ακολουθήσετε τους απλούς κανόνες, στη συνέχεια, για πολλά χρόνια, μπορείτε να ξεχάσετε για την απώλεια της ανδρικής δύναμης. Προϊόντα που περιέχουν φυσικά συστατικά, έχουν ευεργετική επίδραση σε ολόκληρο το σώμα, τόνωση και τη βελτίωση της ροής του αίματος.