Κέντρο αναψυχής ανδρών - G-spot

Το μασάζ προστάτη συνιστάται για σχεδόν όλα τα μέλη του ισχυρότερου σεξ, καθώς χάρη σε αυτό το μασάζ μπορείτε εύκολα να αντιμετωπίσετε τη συμφόρηση και πολλές πολύ δυσάρεστες πληγές, για παράδειγμα προστατίτιδα. Εάν θέλετε να αυξήσετε τις δυνατότητές σας και τη σεξουαλική σας δύναμη, σίγουρα δεν μπορείτε να το κάνετε χωρίς αυτές τις διαδικασίες.

Η ίδια η διέγερση του προστάτη φέρνει κίνητρα και ζωντανές αισθήσεις μαζί της, για τις οποίες έχει ονομαστεί αρσενικό G-spot. Δεν είναι μυστικό ότι πολλά ζευγάρια που έχουν εμπειρία στην αγάπη εφαρμόζουν αυτό το είδος στοργής με δύναμη και δύναμη και δεν είναι αδιάφορα σε αυτά ακόμη και σε φαινομενικά κρύους δασκάλους. Εάν λένε το αντίθετο δυνατά, τότε πιθανότατα είτε δεν τα έχουν δοκιμάσει είτε απλά φοβούνται τον ετεροφυλόφιλο προσανατολισμό τους.

Τι είναι το αρσενικό g-spot;

Παρά το μακροχρόνιο μυστήριο σχετικά με τα κέντρα διασκέδασης των γυναικών, τα πάντα είναι λίγο πολύ ξεκάθαρα για το σημείο G στους άνδρες (προστάτης). Το μέγεθος ενός καρυδιού, αυτός ο αδένας είναι μια από τις πιο σημαντικές περιοχές του αναπαραγωγικού συστήματος καθώς παράγει και αφαιρεί την εκσπερμάτιση. Βρίσκεται πάνω από το περίνεο και περιβάλλει την ουρήθρα και τον αυχένα της ουροδόχου κύστης. Πολλές δέσμες νεύρων περνούν μέσα από αυτό, οπότε το αρσενικό σημείο G είναι εξαιρετικά ευαίσθητο.

G-spot massagers

Οι ερευνητές του οργασμού υποστηρίζουν ότι είναι καλύτερο να κάνετε σεξ με έναν κανονικό σύντροφο και να συνεχίζετε να ενημερώνετε το "ρεπερτόριο". Σε ένα ερωτικό περιβάλλον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ή δύο δάχτυλα για μασάζ ή να αγοράσετε ένα ειδικό διεγερτικό G-spot κατασκευασμένο από λατέξ, σιλικόνη και πλαστικό ιατρικής ποιότητας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε παιχνίδια μόνοι ή με ένα ζευγάρι και να τα επιλέξετε ανάλογα με τις ανάγκες σας:

  • με αρκετές λειτουργίες,
  • με περιστρεφόμενες μπάλες,
  • με σπυράκια,
  • ή με λειτουργία ηλεκτρικής ώθησης.

Απαλές ή έντονες κινήσεις μπορούν να δώσουν στον άντρα μια απαράμιλλη ευδαιμονία, να τον κατακτήσει και να τον υποδουλώσει, γιατί τίποτα δεν είναι το ισχυρότερο σεξ όσο και η ικανότητα να χαϊδεύει τα γεννητικά του όργανα. Επίσης, εάν διεγείρονται, μπορεί να παρουσιάσουν πολλαπλές εκσπερμάσεις μετά από λίγα λεπτά.

Πώς μπορώ να βρω το g-spot στους άντρες;

τη θέση του σημείου ji στους άνδρες

Ο προστάτης μπορεί να γίνει αισθητός μέσω της πίσω πόρτας (φυσικά με τη συγκατάθεση ενός συντρόφου). Βρίσκεται λίγα εκατοστά από την είσοδο στον πρωκτό στην ηβική πλευρά. Αφού βρεθεί μια σφραγίδα, προκύπτει αμέσως το ερώτημα: "Πώς κάνω σωστό μασάζ στο σημείο G; "

Για να επεκτείνετε τους ερωτικούς ορίζοντές σας, πρέπει να καλύψετε τον εαυτό σας και να οπλιστείτε εκ των προτέρων με ένα ειδικό λιπαντικό, καθώς και με μια άκρη δακτύλου ή γάντι. Είναι καλύτερο να ξεκινήσετε με χαλαρωτικές κινήσεις, για παράδειγμα κινήσεις φωτός που διεγείρουν το πίσω μέρος και τους γλουτούς που προσεγγίζουν απαλά τον σφιγκτήρα. Εάν η αγαπημένη περιοχή είναι δύσκολο να προσεγγιστεί, μπορείτε να ζητήσετε από το αγαπημένο σας πρόσωπο να ξαπλώσει στην πλάτη του και να βάλει ένα πόδι στον ώμο σας.

Πρέπει να εισαγάγετε σταδιακά το δάχτυλό σας στον πρωκτό και να πατήσετε ελαφρά μέχρι να κρυφτούν όλα. Στη συνέχεια, προσπαθήστε να κάνετε κυματιστές κινήσεις, οι οποίες θα καταστήσουν σαφές πού βρίσκεται το αρσενικό G-spot. Όταν τα φωνητικά του συνεργάτη γίνονται πιο δυνατά, ο στόχος επιτυγχάνεται

Εξωτερική διέγερση του αρσενικού G-spot

Συχνά οι ευθείες σύντροφοι αρνούνται σταθερά τη διέγερση και στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι οι Αμερικανοί λατρεύουν το αρσενικό μασάζ G-spot πολύ περισσότερο από άλλους. Είναι επίσης αλήθεια ότι αυτό το γεγονός δεν σταματά πολλές γυναίκες, αλλά αντίθετα, ενθαρρύνει την επιθυμία να δώσει στο αγαπημένο τους πρόσωπο μια πηγή νέων ζωντανών εντυπώσεων.

Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να δώσετε προσοχή στην περιοχή μεταξύ του πρωκτού και των όρχεων. Πιέζοντας και χαϊδεύοντας το G-spot των παιδιών εδώ θα αποδειχθεί όχι μόνο για να τα ενεργοποιήσετε με μισή στροφή, αλλά και για να τους υπενθυμίσετε τα γλυκά λεπτά της κορύφωσης μπροστά. Ωστόσο, είναι όλα καθαρά ατομικά, μερικά είναι επιρρεπή σε μασάζ σε αυτήν τη ζώνη, άλλα είναι αδιάφορα σε αυτά.

Ιατρικές ενδείξεις

Εκτός από τον ερωτισμό, υπάρχουν ιατρικές ενδείξεις για διέγερση του προστάτη. Γνωρίζοντας πού βρίσκεται το G-spot, τότε μπορείτε να ξεκινήσετε ένα ειδικό μάθημα βελτίωσης της υγείας. Ωστόσο, συνιστάται να συμβουλευτείτε έναν ουρολόγο εκ των προτέρων. Δεν θα εντοπίσει μόνο πιθανές αντενδείξεις, αλλά θα "καθαρίσει" το όργανο από θρόμβους και "μαρμελάδες".

Το μασάζ G-spot για τους άνδρες είναι μια ειδική συνεδρία που δεν ανέχεται ασάφεια.

Καθώς κατακτάτε νέα ύψη, δεν χρειάζεται να θυμάστε ότι ο προστάτης δεν προορίζεται μόνο για σεξουαλική ευχαρίστηση, αλλά εκτελεί επίσης σημαντικές λειτουργίες για το σώμα. Επομένως, πρέπει να τηρείτε τους κανονισμούς ασφάλειας και υγιεινής!