TOP μέσα και μέθοδοι για τη βελτίωση της δραστικότητας στο σπίτι

Η δυσκολία στο κρεβάτι σπάνια οδηγεί τους άνδρες να το μοιραστούν με οποιονδήποτε, συμπεριλαμβανομένου ενός γιατρού. Και η απάντηση στο ερώτημα πώς να βελτιωθεί η ισχύς, οι περισσότεροι αναζητούν από τη δική τους συμφωνία, αγνοώντας τις προειδοποιήσεις ότι με ανικανότητα είναι καλύτερο να επικοινωνήσετε με έναν ειδικό. Το ανανεωμένο ενδιαφέρον για τη φυσική και εναλλακτική ιατρική βοηθά επίσης στην εξεύρεση εναλλακτικών λύσεων σε σχέση με τα νοσοκομεία. Οι άνδρες εμπνέονται επίσης να πειραματιστούν με την απλότητα πολλών κλινικά καθορισμένων διαδικασιών. Είναι εύκολο να κυριαρχήσουν χωρίς τη συμμετοχή γιατρών και δεν απαιτούν (για πολλούς) ταπεινωτική εξέταση, εξέταση ή έρευνα για να πάρουν ιατρικό ιστορικό.

Ένας άντρας που θέλει να βελτιώσει την ισχύ

Βασικές προτάσεις

Κατά την επιλογή μεθόδων αύξησης της ισχύος στο σπίτι, πρέπει να θυμόμαστε ότι οι λαϊκές θεραπείες, η φυσιοθεραπεία και τα γενικά μέτρα ενίσχυσης συνδυάζονται καλά. Τα συμπληρώματα διατροφής με φάρμακα ή φάρμακα μεταξύ τους συνήθως δεν είναι. Επιπλέον, τα χημικά συνθετικά τρόφιμα επιβαρύνουν σημαντικά το πεπτικό σύστημα, το ήπαρ και τα νεφρά.

Μην χρησιμοποιείτε ταυτόχρονα περισσότερα από 3 φάρμακα ή συμπληρώματα διατροφής. Κατά τη διάρκεια της περιόδου θεραπείας, αξίζει να εστιάσετε σε έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Δεν αξίζει να περιμένετε την απόδοση του κρεβατιού από τους άνδρες που πίνουν πολύ περισσότερο από μία φορά την εβδομάδα και οδηγούν σε καθιστικό τρόπο ζωής, ακόμα κι αν το αλκοόλ και η δύναμη της αυτο-ύπνωσης τους δίνουν εμπιστοσύνη στην επικοινωνία με μια γυναίκα. Και τα περισσότερα βότανα, φάρμακα και συμπληρώματα συνδυάζονται ελάχιστα με το αλκοόλ. Είναι ένα πράγμα για έναν άνδρα να έχει μερικά ποτήρια κρασί για διακοπές, ένα άλλο είναι η τακτική κατανάλωση μπύρας, βότκας, κονιάκ ή ουίσκι. Στην πρώτη περίπτωση, το αίμα επιταχύνεται ελαφρώς, στη δεύτερη, οι διαδικασίες στους οργανισμούς αρχίζουν να λειτουργούν, γεγονός που οδηγεί σε προβλήματα υγείας.

Είναι επίσης καλύτερο να σταματήσετε το κάπνισμα, αλλά υπάρχει επίσης η επιλογή να μειώσετε απλώς την ημερήσια δόση κατά 3-5 τσιγάρα. Υπάρχουν πολλοί μύθοι για αυτήν τη συνήθεια, και οι περισσότεροι από αυτούς δημιουργήθηκαν από τους ίδιους τους γιατρούς. Στην πραγματικότητα, η νικοτίνη φτάνει απλά στους ευαίσθητους στην αδρεναλίνη υποδοχείς στο κεντρικό νευρικό σύστημα πιο γρήγορα από την ίδια την ορμόνη. Και το επίπεδο της ελεύθερης αδρεναλίνης στο αίμα των καπνιστών αυξάνεται. Για τους πυρήνες, αυτός είναι ένας ατυχής συνδυασμός όταν τα προβλήματα στύσης είναι αγγειακής φύσης - η ήδη αδύναμη σεξουαλική λειτουργία αρχίζει να αποτυγχάνει. Επιπλέον, το κάπνισμα οδηγεί σε μείωση της παραγωγής ανδρών ανδρογόνων, η οποία έχει αρνητική επίδραση στη λίμπιντο. Η διακοπή των τσιγάρων θα βελτιώσει την ισχύ κατά τουλάχιστον 20%.

Προετοιμασίες για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας

Οι προετοιμασίες για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας είναι συνθετικές και φυσικές. Λόγω της υψηλής ζήτησης για οτιδήποτε καταπολεμά την κακή δραστικότητα, τα φαρμακεία είναι έτοιμα να πουλήσουν νέα φάρμακα και συμπληρώματα διατροφής.

Επιτρέπεται να τα παίρνετε ταυτόχρονα, αλλά οποιοσδήποτε γιατρός θα έλεγε ότι είναι καλύτερο να επιλέξετε μια που είναι η πιο κατάλληλη λύση. Και είναι καλύτερα να μην το κάνετε μόνοι σας, αλλά αφού συμβουλευτείτε έναν ειδικό.

Βιοπροσθετικό για δραστικότητα

προσθήκες

Τα συμπληρώματα διατροφής για τους άνδρες περιέχουν φυσικά φυτικά ή μεταλλικά εκχυλίσματα. Θεωρούνται ασφαλέστερες όσον αφορά τις παρενέργειες και επίσης για το στομάχι και το συκώτι. Ωστόσο, θα πρέπει να απορρίπτονται εάν είστε αλλεργικοί σε βότανα ή προϊόντα μελισσών.

 1. Το παρασκεύασμα του οποίου η φυτική βάση αντιπροσωπεύεται από εκχυλίσματα Yohimbe, Ginseng, Eurycoma longifolia. Βελτιώνουν την έλξη, βελτιώνουν τη στύση και την ποιότητα του σπέρματος, αυξάνουν τη γονιμότητα και αυξάνουν το μέγεθος του πέους (σε όρθια κατάσταση) λόγω της καλύτερης πλήρωσης αίματος. Ο ψευδάργυρος προστίθεται επίσης στο παρασκεύασμα. Με βάση αυτό το μέταλλο, οι όρχεις παράγουν σπέρμα και εκσπερμάτιση του προστάτη. Πρέπει να πάρετε μια κάψουλα για 30 ημέρες με άδειο στομάχι το πρωί για να αναρρώσετε πλήρως.
 2. Ένα παρασκεύασμα με τα πιο διάσημα αφροδισιακά στον κόσμο - Περουβιανές ρίζες ginseng και maca, φρούτα ginkgo biloba και fenugreek. Έχει ευχάριστο άρωμα και βελτιώνει την ισχύ ενός άνδρα από τις πρώτες ώρες μετά τη χρήση. Έχει επίσης αντικαρκινικές ιδιότητες και αυξάνει το μέγεθος του πέους. Για να επιτευχθεί σταθερό αποτέλεσμα, το προϊόν στάζει κάτω από τη γλώσσα σε 8 σταγόνες το πρωί και το βράδυ και ξεπλένεται με ένα ποτό της επιλογής σας. Επιπλέον, μέρος των σταγόνων θα πρέπει να λαμβάνεται μισή ώρα πριν από την οικειότητα, εάν το επιτυχές σεξ απειλείται λόγω της κόπωσης του άνδρα, των προηγούμενων αποτυχιών ή του άγχους.
 3. Ένα προϊόν με τη φόρμουλα του οποίου ο κατασκευαστής εισήγαγε το αμινοξύ αργινίνη. Προωθεί την ανάπτυξη ιστών στον θύμο αδένα και το πέος. Ένα μεγαλύτερο μέγεθος στη ζωή και όχι μόνο λόγω της καλύτερης στύσης είναι σημαντικό για τους ανασφαλείς εκπροσώπους του ισχυρότερου σεξ. Εκτός από την αργινίνη, το παρασκεύασμα περιλάμβανε muira puama, tribulus terrestris, eurycoma και Peruvian maca. Τα βότανα έχουν θετική επίδραση στη δραστικότητα και αυξάνουν την αντοχή ενός άνδρα, διεγείροντας την παραγωγή τεστοστερόνης στο σώμα, αυξάνοντας επίσης τον γενικό τόνο και προσαρμόζοντας το σεξ. Μάθημα: 2 δισκία την ημέρα για ένα μήνα.

Είναι αδύνατο να αγοράσετε συμπληρώματα διατροφής σε στατικά φαρμακεία - δεν παραδίδονται εκεί για να αποφευχθεί η παραχάραξη και η υπέρβαση των τιμών. Ανατρέξτε στον ιστότοπο του κατασκευαστή για πληροφορίες αγοράς.

Ένα φάρμακο που χρησιμοποιείται για τη βελτίωση της ανδρικής ισχύος

Φάρμακα για φαρμακεία

Μεταξύ των φαρμάκων για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας, το πιο γνωστό βασίζεται στον αναστολέα PDE-5. Η σύνδεση βοηθά στη χαλάρωση των αγγείων του πέους. Το φάρμακο λειτουργεί τέλεια εάν το πίνετε μισή ώρα πριν από κάθε σεξουαλική επαφή. Ωστόσο, δεν είναι κατάλληλο για συνεχή χρήση λόγω του βραχύτερου αποτελέσματός του (ισχύει για 6 ώρες).

Για άνδρες που θέλουν να είναι πάντα έτοιμοι, είναι καλύτερα να επιλέξουν άλλα φάρμακα παρόμοιας φύσης, τα οποία επίσης θα βοηθήσουν προσωρινά στη βελτίωση της στύσης, αλλά ταυτόχρονα έχουν τα δικά τους πλεονεκτήματα.

Σημαντικό: Όλοι προκαλούν πόνο στους νεφρούς, από αιματηρή αιμορραγία μέχρι τη λεκάνη, οπτικές διαταραχές (ειδικά την αντίληψη του χρώματος), ερυθρότητα του προσώπου και πτώσεις της αρτηριακής πίεσης. Τοπικά, μόνο τα αγγεία που τροφοδοτούν το πέος μπορούν να έχουν αλοιφή που διεγείρει την τοπική ροή του αίματος και περιέχει ένα άμεσο αντιπηκτικό.

Ασκήσεις

Για τη βελτίωση της ανδρικής δύναμης, η απλούστερη γυμναστική είναι αρκετή για να ζεσταίνει τους μυς και τις αρθρώσεις της λεκάνης. Επιταχύνει την κυκλοφορία του αίματος, απομακρύνει τη συμφόρηση και άλλες συνέπειες της αδράνειας και ενισχύει τους μυς. Ξεκινήστε τις ακόλουθες ασκήσεις κάθε πρωί για τουλάχιστον έξι μήνες.

 • Απλώστε τα πόδια σας στο πλάτος του ώμου, τοποθετήστε τις παλάμες σας στις αρθρώσεις του ισχίου και κάντε 15 περιστροφές της λεκάνης προς τα δεξιά και αριστερόστροφα.
 • Κρατήστε τα χέρια σας από τα πλάγια και ακολουθήστε 25 βήματα προς τα εμπρός. Καθώς περπατάτε ψηλότερα, σηκώστε τα πόδια σας και προσπαθήστε να σηκώσετε το γόνατό σας στο στήθος σας. Δεν μπορείτε να γυρίσετε την πλάτη σας.
 • Ξαπλώστε με την πλάτη σας στο πάτωμα και τοποθετήστε τα πόδια σας πάνω τους (για λόγους σταθερότητας, μπορεί να τοποθετηθούν λίγο). Επεκτείνετε τα χέρια σας κατά μήκος του σώματός σας και σηκώστε τη λεκάνη σας 8-10 φορές υψηλότερα. Χαλαρώστε και επαναλάβετε δύο φορές ακόμη.

Πρέπει να κάνετε γυμναστική όλη την ώρα. Για να βελτιωθεί η ισχύς λίγο περισσότερο, θα χρειαστούν τουλάχιστον 2 εβδομάδες.

Ζωμός για βελτίωση της ισχύος

Βελτίωση ισχύος με λαϊκές θεραπείες

Το ανθρώπινο σώμα δεν χρειάζεται μόνο ζωικές πρωτεΐνες και λίπη. Το ισχυρότερο σεξ αγνοεί τα φρούτα και τα λαχανικά με τις βιταμίνες και τα μέταλλα στη διατροφή τους. Ωστόσο, δεν έχει νόημα να καταναλώνετε κρέας και γάλα όταν είναι σπάνια - τα συστατικά τους δεν απορροφώνται.

Η παραδοσιακή ιατρική προσφέρει μια σειρά θεραπειών για την κάλυψη αυτού του κενού. Στην κουμπαρά των συνταγών τους υπάρχουν πολλά προσαρμογόνα που τονίζουν ολόκληρο το σώμα.

Άνετος αέρας

Συνήθως οι ρίζες του καλαμιού συνιστάται να μασάτε και να κόβετε σε τακτοποιημένα κομμάτια μόνο μία φορά την ημέρα για μισή ώρα μετά το γεύμα. Μπορείτε επίσης να ρίξετε 10 g πρώτης ύλης με 150 ml αλκοόλ, να επιμείνετε σε μια σκοτεινή γωνία για 3 ημέρες, να στραγγίξετε και να πιείτε 10 σταγόνες βάμμα τρεις φορές την ημέρα, διαλυμένα σε νερό. Το μάθημα διαρκεί 3 εβδομάδες και μπορεί να επαναληφθεί μετά από 14 ημέρες.

Γουόρτ του Αγίου Ιωάννη με παστινάκες

100 γρ. παστινάκες και το βαλσαμόχορτο ψιλοκομμένα και μαγειρεύονται σε σμάλτο για 7 λεπτά. Αφήστε το να κρυώσει, στραγγίστε τις πρώτες ύλες και πάρτε 50 ml τρεις φορές την ημέρα μετά τα γεύματα, σύμφωνα με το σχήμα για 1/1 εβδομάδα.

Μίγμα φύλλων μούρων

20 γρ. ροδαλά ισχία και 50 γρ. κόκκινα οροσειρά αναμειγνύονται με 2 κουταλιές της σούπας τσουκνίδα και φραγκοστάφυλοΣυνολικά, βράστε σε μισό λίτρο νερό για 15 λεπτά, αφαιρέστε τις πρώτες ύλες και πιείτε 0, 5 φλιτζάνια έως 4 φορές την ημέρα και το μήνα.

Σκόρδο με μέλι

Τρίψτε μερικά σκελίδες σκόρδο σε ένα μπλέντερ, προσθέστε 500 γραμμάρια μέλι, φρέσκο ​​1 λεμόνι. Ανακατέψτε, καλύψτε και αφήστε σε δροσερό, σκοτεινό μέρος για μια εβδομάδα. Πριν από κάθε γεύμα, πάρτε μια κουταλιά της σούπας για μακρά μαθήματα από 20 ημέρες.

Rhodiola rosea και St. John's wort

Μια κουταλιά της σούπας ρίζες ροδιόλας και 10 γραμμάρια μύλου του Αγίου Ιωάννη τοποθετούνται σε υδατόλουτρο σε ένα ποτήρι βραστό νερό για 10 λεπτά. Ψύξτε, φιλτράρετε το πανί και χρησιμοποιήστε 30 ml 3 φορές την ημέρα, 1 εβδομάδα για 2 διαλείμματα.

Μασάζ

Αυτή η διαδικασία αναφέρεται συνήθως σε ένα γενικό θεραπευτικό μασάζ. Έχει ευεργετικά αποτελέσματα σε ολόκληρο το σώμα ενός άνδρα, όχι μόνο στη στυτική λειτουργία. Υπάρχει επίσης ένα ξεχωριστό μασάζ προστάτη. Απελευθερώνει τους λοβούς σας από τη στασιμότητα της εκσπερμάτισης με διόδους, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και τη σπερματογένεση. Το προστάτη μασάζ μπορεί να γίνει τόσο στο νοσοκομείο όσο και στο σπίτι. Συνιστάται στους άντρες χωρίς σύντροφο ή σύζυγο να χρησιμοποιούν ειδικό εξοπλισμό μασάζ.

Μπορείτε επίσης να απολαύσετε ένα ψηφιακό μασάζ ορθού. Αλλά με καρδιαγγειακές παθολογίες ή οστεοχονδρωσία του τραχήλου της μήτρας, προβλήματα πίεσης, φέρνει περισσότερα από οφέλη για την ισχύ. Και είναι ακόμα καλύτερο να το κάνετε αυτό με τη συμμετοχή ενός συνεργάτη ή ενός μασάζ.

Βιταμίνες

Οι διατροφολόγοι προτείνουν πολυβιταμίνες για όλα τα φύλα και τις ηλικίες. Τα μοντέρνα προϊόντα δεν μοιάζουν με τα παλιά. Αναπτύσσονται σε φυτοφάρμακα και ορμόνες, περιέχουν συντηρητικά και δεν ικανοποιούν την ανάγκη του οργανισμού για θρεπτικά συστατικά.

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία βιταμινών. Ωστόσο, προκειμένου να βελτιωθεί η σεξουαλική κατάσταση, πρέπει να δοθεί έμφαση στα σύμπλοκα που περιέχουν ψευδάργυρο και σελήνιο. Αυτά τα δύο ιχνοστοιχεία είναι εξαιρετικά σημαντικά για τη φυσιολογική λειτουργία των όρχεων και του προστάτη, τα οποία με τη σειρά τους είναι σημαντικά για υγιή ισχύ.

Ένας άντρας που ξέρει πώς να βελτιώσει την ισχύ στο σπίτι

Οικιακές συνθήκες ή νοσοκομείο;

Στις μισές από τις περιπτώσεις, η αιτία της ανικανότητας δεν μπορεί να προσδιοριστεί. Από την ηλικία των 40, συνδέεται συνήθως με τη γήρανση και παραμένει αναπόφευκτο. Δεν απαιτείται θεραπεία εδώ και η βελτίωση εξακολουθεί να είναι μερική. Οι νέοι ασθενείς πρέπει να πάνε στο νοσοκομείο ή εάν υπάρχουν άλλα προειδοποιητικά σημάδια:

 • πόνος και μείωση του πόνου κατά την ούρηση, στύση, εκσπερμάτωση
 • επίμονος ή επαναλαμβανόμενος πόνος, βαρύτητα στη βουβωνική χώρα
 • επεισόδια αύξησης θερμοκρασίας χωρίς προφανή λόγο.
 • αίμα ή πύον στα ούρα / σπέρμα;
 • Νεοπλάσματα στο περίνεο, στους όρχεις, στο πέος.

Πρέπει επίσης να κλείσετε ραντεβού για διαβούλευση με ουρολόγο, ανδρολόγο ή αφροδισιολόγο σε περίπτωση που εμφανιστεί επαναλαμβανόμενο εξάνθημα οπουδήποτε στο σώμα. Οι ιοί της σύφιλης, του θηλώματος και του έρπητα μεταδίδονται συνήθως σεξουαλικά και προκαλούν πρόωρη εκσπερμάτωση, προστατίτιδα, καρκίνο και υπογονιμότητα. Αλλά οι εστίες των εξανθημάτων τους δεν είναι πάντα στα γεννητικά όργανα. Επιπλέον, μπορούν να μοιάζουν με μια ποικιλία άλλων δερματικών λοιμώξεων, συγχέοντας τον ασθενή και τον γιατρό.

Πρόσθετες λειτουργίες

Η τακτική συμμετοχή σε τουλάχιστον ερασιτεχνικά αθλήματα και η σωστή διατροφή είναι επίσης καλοί τρόποι βελτίωσης της σεξουαλικής λειτουργίας. Τα καρύδια, το συκώτι, τα όσπρια, το σιτάρι και το λάχανο έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε ψευδάργυρο και σελήνιο. Ο ψευδάργυρος κυριαρχεί στο κρέας, το πλιγούρι βρώμης και το ρύζι, και το σελήνιο κυριαρχεί στα αυγά κοτόπουλου, τις φακές και το καλαμπόκι.