Κριτικές για Erogan

 • Raul
  Πήρε την κάψα Erogan σύμφωνα με τις οδηγίες και σύντομα πήρε κάτω στην επιχείρηση. Μετά από εφάπαξ κάνοντας το κορίτσι ικανοποιημένος όπως και εγώ – γιατί αυτή τη φορά είναι πραγματικά διήρκεσε πολύ περισσότερο.
  Erogan
 • Ali
  Άνθρωπος είμαι απολύτως υγιής, κανένα παράπονο. Αλλά μου αρέσει το αποτέλεσμα από αυτά τα καψάκια. Και τα κορίτσια εμμονή μαζί μου. Ανά διανυκτέρευση μέχρι και πέντε φορές. Οργασμός μετά από κάτι. Λόγια απλά θα περιγράψω, είναι μόνο απαραίτητο να εμπειρία από τον εαυτό σας!
  Erogan
 • Raul
  Δεν υπάρχει σχεδόν ένα τμήμα του διεγερτική δραστικότητα του φαρμάκου είναι περισσότερο γνωστή από Erogan. Δεν είναι ο πρώτος, αλλά το χειρότερο σε αυτό το διάστημα δεν το έκανε. Αν ακολουθείτε αυστηρά τις οδηγίες που εσωκλείονται, τότε καλό σεξ είναι εγγυημένη.
  Erogan
 • Γεώργιος
  Γεια σας. Λοιπόν μπορώ να πω, ένιωθα χαρά και μια απίστευτη εμπειρία. Κυρία τρελός για μένα. Έκπληξη από τη δραστηριότητά του, λυπάμαι πάρα πολύ λεπτομέρεια , αλλά τώρα έχω χάσει σχεδόν όλη τη νύχτα.
  Erogan
 • Νικόλαος
  Άρχισε να παίρνει περίπου 3 μήνες πριν. Παρενέργειες δεν έχουν βρεθεί. Η επίδραση είναι άμεση, μόλις μισή ώρα μετά την κατάποση. Μετά τη θεραπεία ξεχάσει τι η υποτονική.
  Erogan
Βαθμολογία χρηστών Erogan
4.9
12