Κριτικές για Alfazone

 • Loukas
  Πήρα την κάψουλα Alfazone σύμφωνα με τις οδηγίες και σύντομα έπιασα δουλειά. Μετά από μια και μόνο δέσμευση, η κοπέλα ήταν ικανοποιημένη και το ίδιο και εγώ - τελικά, όλα χρειάστηκαν πολύ περισσότερο αυτή τη φορά.
  Alfazone
 • Mustafa
  Είμαι ένας απόλυτα υγιής άνθρωπος, δεν έχω τίποτα να παραπονεθώ. Αλλά μου αρέσει πολύ το αποτέλεσμα αυτών των καψουλών. Και τα κορίτσια είναι χαρούμενα για μένα. Μπορώ να το κάνω έως και πέντε φορές τη νύχτα. Οργασμός μετά τη λήψη - απλά κάτι. Οι λέξεις δεν μπορούν να το περιγράψουν ακριβώς, απλά πρέπει να το ζήσεις μόνος σου!
  Alfazone
 • Ermos
  Είναι απίθανο να υπάρχει πιο γνωστό φάρμακο στο τμήμα της στυτικής δυσλειτουργίας από το Alfazone. Δεν είναι η πρώτη χρονιά στην αγορά, αλλά δεν έχει επιδεινωθεί σε αυτό το διάστημα. Εάν ακολουθήσετε προσεκτικά τις συνημμένες οδηγίες, το εξαιρετικό σεξ είναι εγγυημένο.
  Alfazone
 • Κωνσταντίνος
  Καλή μέρα. Λοιπόν, τι να σου πω, ένιωσα χαρά και απίστευτες αισθήσεις. Η κυρία είναι τρελή για μένα. Την εξέπληξα με τη δραστηριότητά μου, συγγνώμη για τις περιττές λεπτομέρειες, αλλά τώρα έχω αρκετά για το μεγαλύτερο μέρος της νύχτας.
  Alfazone
 • Νικόλας
  Ξεκίνησα να το παίρνω πριν από περίπου 3 μήνες. Δεν βρέθηκαν παρενέργειες. Το αποτέλεσμα είναι άμεσο, μισή ώρα μετά την κατάποση. Μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας, ξέχασα τι είναι η νωθρότητα.
  Alfazone
Βαθμολογία χρηστών Alfazone
4.2
28